Eladó családi ház Felsőpáhok 32 500 000 Ft

Leírás

Felsőpáhok csendes utcájában, nagy telekkel családi ház eladó.

Keszthelytől alig 10 km-re, a Hévízzel szomszédos Felsőpáhokon eladó vegyesfalazatú 110 m2-es családi ház sok melléképülettel, kétfelé osztható 4530 m2 telekkel. A lakóépületben egy konyhával egybenyitott nappali-étkező, három szoba, közlekedő folyosó, egy nagyméretű fürdőszoba, wc-vel illetve, egy külön wc is található. Az évek során az épületbelső fokozatos felújításon ment keresztül, többek között új burkolatot és műanyag nyílászárókat kapott, továbbá a fürdőszoba átalakítására is sor került. A fűtésről vegyestüzelésű kazán segítségével gondoskodnak.

A telken található melléképületek számtalan lehetőséget biztosítanak. A lakóépület mellett található kis tömésház jó adottságot biztosít az állattartáshoz, füstöléshez illetve az itt fennmaradt kemence segítségével egyedi sütés-főzési elképzelésekhez. A gazdasági épületek, a nagy tárolókapacitás, a kamra, a hagyományos pajta szintén tágas teret biztosít az elképzelések megvalósításához.A nagy kiterjedésű, külön is leválasztható hátsó telek jó adottságokkal rendelkezik akár vendégház építéséhez is, a Keszthelyi-hegységre illetve Hévíz és Keszthely közvetlen környékére is szép kilátást biztosít.
Méreténél és adottságainál fogva egyaránt tudjuk javasolni gazdálkodni vágyó családoknak (CSOK) és befektetőknek, ingatlanfejlesztőknek.Ha sikerült felkelteni az érdeklődését, jöjjön el, nézze meg és tegyen ajánlatot! Ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk ingyenes!

Családi ház részletei

Ár: 32 500 000 Ft
Méret: 73 négyzetméter
Azonosító: 11373616
Irodai azonosító: HZ013835-4620867
Cím: Felsőpáhoki 73 nm-es ház eladó
Telek: 4530 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyedi
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép