Eladó családi ház Zalaegerszeg 36 000 000 Ft

Leírás

Eladóvá vált egy 93nm-es, 4 szobás, egy szintes családi ház Zalaegerszegen, Becsali környékén.

A zsákutcában található ingatlant csodálatos zöld környezet öleli maga köré, ami tökéletes lehet azok számára akik elszeretnének menekülni a város zaja elől, egy csendes és nyugodt környékre. Elhelyezkedése ellenére pár perc alatt megközelíthető a város.

A szobák parkettával, míg a tágas amerikai konyha és étkező járólappal van burkolva. A fürdőszobában és azon kívül is egyaránt található illemhelyiség. A meleg vízről bojler gondoskodik.

A ház hátsó oldala vár egyedül szigetelésre, villanyvezetékek cseréje is megtörtént, és jó minőségű fa nyílászárók kerültek beépítésre. A terasz építése is elkezdődött, befejezésére az új tulajdonos elképzelése alapján fog megvalósulni. A pincében található a vegyestüzelésű kazán ami a teljes ház melegét biztosítja, a helység tárolásra is megfelelő.

A házhoz tartozó terület összesen 3.534 m2 , lehetőséget ad azok számára akik a földet szeretnék művelni . A friss levegőért és a panorámás kilátásért a terület végén található erdő gondoskodik.

További kérdéssel, megtekintéssel kapcsolatban keress bizalommal.

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével.

Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!
Pál Zsanett + 36 70 531 4278
pal.zsanett2@dh.hu

Családi ház részletei

Ár: 36 000 000 Ft
Méret: 92 négyzetméter
Azonosító: 11167789
Irodai azonosító: HZ047826-4264679
Cím: Zalaegerszegi eladó 92 nm-es ház
Telek: 3534 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Pince

Térkép