Eladó lakás Zalaegerszeg 30 800 000 Ft

Leírás

Ez a modern, 2,5 szobás lakás tökéletes választás lehet azok számára, akik a városközpontban keresnek jó állapotú otthont.
Az ideális elosztású ingatlanban minden helyiség praktikusan került kialakításra, amely maximális élhetőséget biztosít a mindennapokra. Ne hagyja ki ezt a ritka, jó ár-érték arányú lakás vásárlási lehetőséget.
Alapterülete 58 m², melyhez még tartozik egy 2,5m2 tároló az ingatlanon kívül. Ez a lakás egy 10 szintes liftes társasház 7.emeletén található, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik a szépen gondozott Vizslaparkra.
Az épület szerkezete csúsztatott zsalus, kívülről szigetelt ami biztosítja az ingatlan hosszú távú stabilitását és jó hőszigetelési tulajdonságokat.
A fűtésről házközponti rendszer és klíma gondoskodik, amelyek együttesen biztosítják a lakás kellemes hőmérsékletét az év minden napján. A jó fényviszonyoknak köszönhetően a lakás világos és barátságos.
Az ingatlan felújított állapotú, nyílászáróit hőszigetelt műanyagra cserélték, redőnnyel látták el és a bejárati ajtó is új. A lakás szinte mindenki ideális lehet, hiszen elrendezése alkalmas családot tervezők vagy családosok, de akár idősek számára is.
Hívjon, tekintse meg személyesen és tegyen rá ajánlatot.

Lakás részletei

Ár: 30 800 000 Ft
Méret: 58 négyzetméter
Azonosító: 11382678
Irodai azonosító: LK083826-4634931
Emelet: 7. emelet
Építőanyag: Csúsztatott zsalu
Fűtés jellege: Házközponti
Ingatlan állapota:
Építési év: 21-50 éves
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Lift

Térkép