Eladó telek/földterület Petrikeresztúr 2 600 000 Ft

Leírás

Eladó csodálatos zártkerti ingatlanunk, egy kis házzal együtt, Petrikeresztúr, Patóhegyi részén.
Az ingatlan ára 2 600 000 HUF. A telek művelési ágból ki van vonva, így tökéletes választás lehet azok számára, akik a zöldövezeti nyugalmat keresik, de mégis közel szeretnének lenni a városi infrastruktúrához. A terület Zala megyében, a festői Petrikeresztúron található, ahol az utcából a villany beköthető, így az új tulajdonosnak nem kell aggódnia az alapvető kényelmi szolgáltatások hiánya miatt.
A kicsi ház ideális lehet azok számára, akik egy csendes, nyugodt helyet keresnek pihenésre, kikapcsolódásra vagy akár egy kisebb műhelynek, mivel a környezet és a helyszín remek alkotói munkák inspirálására. Az ingatlan tökéletes választás lehet mezőgazdasági tevékenység folytatására vagy csupán egy pihenőkert kialakítására is, ahol a város zajától távol élvezheti a természet nyugalmát.
Petrikeresztúr békés, zöldövezeti charme-ja tökéletes helyszínt biztosít mindazok számára, akik a nyugalom szigetét keresik. A környezet természeti szépsége, a tiszta levegő, és a barátságos közösség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy akár hosszú távra, akár csak a hétvégékre keresett menedéket találjon itt. Keressen minket bizalommal, és tegyen szert ezen különleges ajánlatra, mely a csend és a természet harmóniáját kínálja.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy birtokolhassa ezt a festői szépségű területet.

Telek/földterület részletei

Ár: 2 600 000 Ft
Méret: 2 215 Négyzetméter
Azonosító: 11382681
Irodai azonosító: TK081803-4634934
Cím: Petrikeresztúri 2215 nm-es telek eladó
Telek: 2215 Négyzetméter
Besorolás: Építési telek
Csatorna: Nincs
Gáz: Nincs
Jelleg: külterület
Villany: Utcában
Víz: Nincs

Térkép